Praktisk informasjon Lofotr Vikingmuseum Foto Kjell Ove Storvik brynje-element

Praktisk informasjon

De fleste viking-markedsbodene tar ikke kort eller Vipps. Kredittkort og Vipps kan brukes i Skjeltersjåen kafé. Nærmeste minibank er Sparebank 68 grader Nord på Bøstad, ca. 1,5 km fra museet. Du kan betale med kort i museumsbutikken, museumskaféen og i billettluka til selve museet.

 

Billetter

 Billetter selges i museets hovedinngang/Glassgården (kort og kontant), samt ved inngangen til festivalområdet (kun kontant). Velg mellom dagsbilletter og festivalpass. Billett gir inngang både til museet og festivalen.

Parkering

Parkering kan foregå ved museets hovedparkering ved E10. Er du bevegelseshemmet kan du få tillatelse til å kjøre ned til festivalområdet. Vennligst avklar dette på forhånd med en av våre ansatte. Det er ikke parkeringsmuligheter på festivalområdet, annet enn for spesielt henviste kjøretøy.

Til fots

Det er ca. 1,4 km å spasere fra hovedinngangen til selve museet og til festivalområdet ved Borgpollen. Beregn ca. 20 minutter hver vei. 

Mat og drikke

I Skjeltersjåen kafé (på festivalområdet) serveres/selges kalde og varme drikker, dagens vikingrett, pølser, pannekaker, is og kaker samt andre enkle retter. I museumskaféen (Glassgården) er det vanlig servering hele dagen, varme og kalde drikker, middag, småretter og annet. Allergivennlig mat selges begge steder.

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: vikingmuseet@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no