Jobbe hos oss brynje-element

Jobb hos oss

Vil du være med på laget? Vi har ulike muligheter.

Sesongarbeidsplasser lyses vanligvis ut før jul med søknadsfrist i januar/februar. Faste, helårige stillinger lyses ut ved behov. Vi trenger også av og til nye ansatte med de rette kvalifikasjonene som vil jobbe på timesbasis på ulike arrangementer. Studenter og frivillige som ønsker å praktisere hos oss bes ta kontakt. Lofotr Vikingmuseum er godkjent lærebedrift og tar i mot lærlinger i reiselivsfag.

Ledige stillinger

Ledige stillinger sommersesong 2022 – søknadsfrist 01. mars 2022. Se ledige stillinger på NAV - evt. bruk søkeord "lofotr vikingmuseum". 

Legg merke til at noen av stillingene kan ha arbeidssted Norsk Fiskeværsmuseum, Å i Lofoten, selv om arbeidsgiver er Lofotr Næringsdrift AS. 

Send søknad til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Legg ved CV og utfylt søknadsskjema: Søknadsskjema_Lofotr_Vikingmuseum_2022_v2.docx

Vi tar kontakt med aktuelle kandidater etter søknadsfristens utløp.

Frivillig ved museet

Mange ønsker å leve som viking i en periode av livet, og her har du muligheten.

Hvorfor ikke kombinere en ferietur til Lofoten med en opplevelse av å komme nært våre forfedres levemåte? Det er ønskelig at du tar med deg dine egne vikingklær, og eventuelt spesialutstyr som du trenger til å utføre den jobben du ønsker.

Er dette interessant, så send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med personlige opplysninger, og hvilken periode du ønsker å være her. Skriv også litt om hva du ønsker å jobbe med som viking.

Kan du noe gammelt håndverk? Er du nevenyttig? Lager du mat? Samler du urter? Vi er interessert i å vite litt om hva du kan, og hva du har gjort før.

Lærling og student/praksisplass

Ta kontakt med oss dersom du kunne tenke deg lærling, eller student/praksisplass.

Send epost til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: booking@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no