Jobbe hos oss brynje-element

Jobb hos oss

Vil du være med på laget? Vi har ulike muligheter.

Sesongarbeidsplasser lyses vanligvis ut før jul med søknadsfrist i januar/februar. Studenter og frivillige som ønsker å praktisere hos oss bes ta kontakt. Lofotr Vikingmuseum er godkjent lærebedrift og tar i mot lærlinger i reiselivsfag.

Ledige stillinger

Legg ved CV og utfylt søknadsskjema: Søknadsskjema_Lofotr_Vikingmuseum_2023_v2.docx

Ledige stillinger sommersesong 2023 – søknadsfrist 15. februar 2023. Se ledige stillinger på NAV - evt. bruk søkeord "lofotr vikingmuseum". 

Send søknad til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Legg merke til at noen av stillingene kan ha arbeidssted Norsk Fiskeværsmuseum, Å i Lofoten, selv om arbeidsgiver er Lofotr Næringsdrift AS. 

Vi tar kontakt med aktuelle kandidater etter søknadsfristens utløp.

Frivillig ved museet

Mange ønsker å leve som viking i en periode av livet, og her har du muligheten.

Hvorfor ikke kombinere en ferietur til Lofoten med en opplevelse av å komme nært våre forfedres levemåte? Det er ønskelig at du tar med deg dine egne vikingklær, og eventuelt spesialutstyr som du trenger til å utføre den jobben du ønsker.

Er dette interessant, send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med personlige opplysninger, og hvilken periode du ønsker å være her. Skriv også litt om hva du ønsker å jobbe med som viking.

Kan du noe gammelt håndverk? Er du nevenyttig? Lager du mat? Samler du urter? Vi er interessert i å vite litt om hva du kan, og hva du har gjort før.

Lærling og student/praksisplass

Ta kontakt med oss dersom du kunne tenke deg lærling, eller student/praksisplass.

Send epost til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: vikingmuseet@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no