Jobbe hos oss brynje-element

Jobb hos oss

Vil du være med på laget? Vi har ulike muligheter.

Sesongarbeidsplasser lyses vanligvis ut før jul med søknadsfrist i januar/februar. Faste, helårige stillinger lyses ut ved behov. Vi trenger også av og til nye ansatte med de rette kvalifikasjonene som vil jobbe på timesbasis på ulike arrangementer. Studenter og frivillige som ønsker å praktisere hos oss bes ta kontakt. Lofotr Vikingmuseum er godkjent lærebedrift og tar i mot lærlinger i reiselivsfag.

Ledige stillinger

Ledige stillinger sommersesong 2020 – søknadsfrist 7. februar 2020. Se ledige stillinger på NAV - evt. bruk søkeord "lofotr vikingmuseum". 

Legg merke til at noen av stillingene kan ha arbeidssted Norsk Fiskeværsmuseum, Å i Lofoten, selv om arbeidsgiver er Lofotr Næringsdrift AS. 

Send søknad til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Legg ved CV og utfylt søknadsskjema: Søknadsskjema_Lofotr_Vikingmuseum_2020_v2.docx

Vi tar kontakt med aktuelle kandidater etter søknadsfristens utløp.

OBS! Flere stillinger er lagt ut med søknadsfrist 28. februar. 
Hvis du gikk glipp av forrige søknadsrunde, så har vi fortsatt tre sesongstillinger du kan søke på:

Frivillig ved museet

Mange ønsker å leve som viking i en periode av livet, og her har du muligheten.

Hvorfor ikke kombinere en ferietur til Lofoten med en opplevelse av å komme nært våre forfedres levemåte? Det er ønskelig at du tar med deg dine egne vikingklær, og eventuelt spesialutstyr som du trenger til å utføre den jobben du ønsker.

Er dette interessant, så send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med personlige opplysninger, og hvilken periode du ønsker å være her. Skriv også litt om hva du ønsker å jobbe med som viking.

Kan du noe gammelt håndverk? Er du nevenyttig? Lager du mat? Samler du urter? Vi er interessert i å vite litt om hva du kan, og hva du har gjort før.

Ønsker du å delta som frivillig på Lofotr Vikingfestival 2020?

Lofotr Vikingmuseum søker etter frivillige til den årlige vikingfestivalen 5.-9. august 2020.

Er du engasjert i vikingtida, serviceinnstilt og liker å gå i vikingklær – da er du den vi ser etter. Som deltaker vil du kunne være med på festivalen i fem dager uten kostnader, vi dekker kost og losji. Du vil få varierte arbeidsoppgaver, som å sørge for at programmet går etter planen, matlaging og holde området ryddig under åpningstid. Ved å delta som frivillig vil du ha muligheten til å bli kjent med ulike typer mennesker og lære mer om vikingtiden.

For å delta som frivillig ta direkte kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Lærling og student/praksisplass

Ta kontakt med oss dersom du kunne tenke deg lærling, eller student/praksisplass.

Send epost til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: booking@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no