brynje-element

Konferanser - møterom

Rådslagning og personlige møter har til alle tider vært viktig.

På Borg kan du med sikkerhet si at du er på historisk grunn. For 1000 år siden samlet nok også Høvdingen sine mest betrodde menn og kvinner, til råd, ritualer og fest. Utenfor museets ordinære åpningstider er museets konferansesal til leie. Vi legger gjerne til rette for møte, opplevelser og måltider.

Konferansesal

Lofotr Vikingmuseum har én konferansesal til leie. Muligheter for gruppearbeid finner i ankomstanlegget «Glassgården» (stor lobby) og museumskafeen. Bruk av ”Glassgården” inngår i møteromsleie.

Kapasitet

Filmsalen har 124 seter, med mulighet til å sette inn løse stoler i tillegg. Maksimal kapasitet er ca 150 personer. Oppsett: auditorium. Mulighet for debattpanel.

Utstyr

Filmsal har projektor, stort lerret (filmlerret), håndholdt mikrofon (1 stk) og ”mygg” (1 stk). Datamaskin, fjernkontroll, evt. lyd- og lysutstyr må medbringes.

Mat og drikke

Vi anbefaler besøk i utstillingene og det rekonstruerte Høvdinghuset. Og hva med å la lunsjen være lammesodd rundt ildstedet i Høvdinghuset, eller å la konferansedeltakerne samle seg i Gildehallen, til viking-gilde med rikelig mat, gode historier og møter med vikingene på Borg? Bli med på gilde, en historiefortelling gjennom mat, sang og dans. Måltider for grupper.

La deltakerne møtes til vennlig kappestrid; ro vikingskip, kast med øks og skyt med pil og bue! Konferanser på historisk grunn husker du lenge. Aktiviteter for grupper.

Priser

Ta kontakt for priser og forslag til arrangement.

slider_kinosal.jpg
«Museets filmsal/konferanserom. Foto Kjell Ove Storvik/Lofotr Vikingmuseum»
slider_egg.jpg
slider_eple.jpg
slider_glass.jpg
slider_glass2.jpg
slider_gullstykke.jpg
slider_kam.jpg
slider_kunst.jpg
slider_opal.jpg
slider_padler.jpg
slider_suppe.jpg
slider_sverd.jpg
slider_tur.jpg
slider_utstilling.jpg
slider_utstilling2.jpg
slider_vegg.jpg
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: vikingmuseet@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no