Sommer 2021: Mat & drikke og Museumsbutikk

b2ap3_large_DSC04274-1200x628

I museumsbutikken finner både voksne og barn mye fint. Og uten mat og drikke duger helten ikke! 

Uten mat og drikke duger helten ikke! 

I museumskafeen serverer vi varm og kald mat, forfriskninger og kaker – hovedsakelig laget med ingredienser vikingene kjente til, men med en moderne vri. Smakfull bygg-grynsstuing, hjemmebakt brød, lokalproduserte oster og andre godsaker – store og små vil finne velsmakende mat her. Kaffe, te, brus, is og vafler står også på menyen. Museumskafeen ligger like ved museumsbutikken og billettsalg.

I skjelterskjåen serverer vi pannekaker alles favoritt! Med sukker, honning, ost – eller fylte med nøtter og spekemat – er de velegnet til å spise mens man vandrer rundt ute. Også andre retter, både varme og kalde, samt kaffe, te, brus og is selges.

Den lille kafeen ligger ved smia/naust/vikingskip. Kun utendørs bord – og du får selvsagt lov til å bringe maten med deg ut i uteområdene om du ønsker det.

Medbragt mat og drikke er ikke tillatt i våre lokaler, verken i kafé, ankomstanlegg eller i høvdinghuset.

Leker, smykker, bøker, klær  

Lekre og tøffe smykker, både historiske og inspirert av vikingtiden, for kvinner og menn. Sverd, øks og skjold for barn. Puslespill, tegnesaker og bøker for alle aldersgrupper. Lokalt tilvirkede såper, krydderurter, syltetøy, ost og andre godsaker. Jakker, t-skjorter, strikkede gensere, luer og skjerf. Historiebøker, kopper, krus og kar – museumsbutikken har et stort og variert utvalg.

Museumsbutikken holder åpent i museets åpningstid. Velkommen (ps. Museumsbillett ikke nødvendig for å gå i butikken)

Vi har fått nettbutikk!
Fikk du ikke tid til å handle mens du var her på besøk, frykt ikke vi har fått nettbutikk. I vår nettbutikk har vi samlet et utvalg av produkter som vi kan sende innenlands.

Klikk her for og komme til nettbutikken. Ta kontakt på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Nettbutikk
Påske 2021

Lignende Artikler

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://lofotr.no/

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: booking@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no