Rebusløp/Aktivitetsti

Lokes lure runesti 2020 - B. Foto: MHE, Lofotr Vikingmuseum

Denne sommeren kan barnefamilier som er i Lofoten bli med på et lærerikt og spennende rebusløp gjennom landskapet på museet. Passer for familier med barn mellom 3-12 år. 

Rebusløp for barna 

Kom og bli med på et spennende rebusløp på Lofotr Vikingmuseum! Familier kan lære om vikingtid og runer gjennom en ny aktivitet. 
Vi har laget en rute som passer for hele familien. Finn de forskjellige postene som er satt opp og skriv ned runene, men pass på - Loke har vært på ferde og lagt til noen falske poster på kartet. 
Det venter en liten utfordring for de som klarer å finne det hemmelige ordet gjemt blant runene. Vi ønsker dere velkommen til et godt rebusløp med masse opplevelser og skjønn natur. 

Rebusløpet starter i Høvdinghuset og avsluttes i Vikingskipshavna. Barna får utdelt et kart og blyant av en viking som setter i gang aktiviteten fra Høvdinghuset. 
Selve runestien er ca. 1600 meter (ca. 20 minutter) fra start til slutt gjennom lettere kupert terreng og grusstier. Rebusløpet ender i Vikingskipshavna.

0
 Advanced issue found
 
0
 Advanced issue found
 
0
 Advanced issue found
 
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Dagens varme Vikingsuppe
Dyrene på gården

Lignende Artikler

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: booking@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no