Vikinglørdag: Besøk av vikinglag 2. mars

Barnas Vikinglørdag Lofotr Vikingmuseum foto Kjell Ove Storvik

​Denne lørdagen får museet besøk av Lofoten Vikinglag.

Denne lørdagen får museet besøk av Lofoten Vikinglag. De driver med håndverk og ulike aktiviteter i Høvdinghuset og du kan snakke med dem, se hva de driver med og kanskje få lov til å prøve litt av det de driver med selv?  

Et vikinglag er som en klubb hvor medlemmene samles rundt sin felles interesse; vikingtiden. Vikingene måtte beherske mange arbeidsområder, både innendørs og utendørs. I et vikinglag vil du finne noen medlemmer som er særlig interessert i arbeid med lær, andre er opptatte av tekstiler og er kanskje veldig flinke til å spinne tråd og veve. Andre igjen er gode på å sy mens noen kanskje er mest opptatt av mat eller våpen. Det finnes egne barnegrupper også, eller aktiviteter som passer særlig godt for barn og ungdom. 

Om DU er interessert i vikingtiden og har lyst til å undersøke hva et vikinglag er og om det er noe for deg da kan du møte vikinglag på Lofotr Vikingmuseum, blant annet. Vikinglagene driver seg selv og er ikke en del av Lofotr Vikingmuseum men Lofotr-vikingene og vikinglags-vikingene har selvsagt sterke vennskapsbånd og mye kontakt. I Lofoten har vi to vikinglag, Lofoten Vikinglag og Vargfot Vikinglag. Begge har medlemmer i ulike aldre og fra hele Lofoten. 

Vinterferie for barn og vikinger 4. - 9. mars 2019
Barnas vikinglørdag 23. februar

Related Posts

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: booking@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no