Bædi & Børdi - Barnas reiseguider i Norge

Bædi & Børdi - Barnas reiseguider i Norge

Bædi & Børdi er to pussige figurer. Bædi er en geit som elsker fiskeboller og Børdi er en fugl som ikke kan fly. Hva i alle dager har de med vikingtiden å gjøre? 

Bædi & Børdi er en digital reiseguide for barn som vil gjøre familiens ferie mer underholdende, lærerik og morsomt! Møt Bædi og Børdi her! Med luft i magen og en dæsj humor tar de barna med inn i vikingtiden. 

Hvordan?
Barna trenger en smarttelefon og høretelefoner (det holder med slike helt vanlige) dere laster ned appen i forkant av besøket og når dere kommer til Lofotr Vikingmuseum lar dere Bædi & Børdi ta seg av omvisningen for barna, i museet. Ved hjelp av iBeacons aktiveres animerte videoer med Bædi & Børdi og brukeren vil se og høre informative presentasjoner på en morsom måte.

(I år låner vi ikke ut nettbrett, ipods eller headset for å hindre spredning av Covid-19). 

Koster det noe? 
Nei. Du betaler vanlig inngangsbillett for barn/voksne/familie.  Appen laster du ned gratis her (for Apple Store eller Google Play). I appen finner du også et spill hvor det er om å gjøre å fise mest mulig. La Bædi spise fiskeboller for å få "gass" og gjør deg klar for action! 1-2-3 ... fis! Samle så mange fiskeboller som mulig for å knuse din egen highscore og kanskje klarer du å nå fram til månen?

Bædi og Børdi er berømte
Bædi & Børdi jobber på mange attraksjoner i Norge. Du finner dem blant annet på Norsk Luftfartsmuseum i Bodø, Kjerringøy handelssted utenfor Bodø og mange, andre steder. Appen er nominert til flere fantastiske priser. Og jammen har ikke geita og fuglen laget egen film! Her kan du se filmen "flaskepost fra verdensrommet" (ca 10 min). 

Følg gjerne Bædi og Børdi på deres egne Facebookside. Ha en fisefin dag og velkommen til vikingene!

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Høstferie 2021
Påske 2021

Lignende Artikler

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: vikingmuseet@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no