Åpningstider 1. juni - 15. august 2019 - alle dager, kl. 1000-1900

Foto: Rebeca Franko/Lofotr Vikingmuseum Mye å finne på hos museene i Lofoten Foto Rebeca Franko Valle Lofotr Vikingmuseum

På sommeren er det full fart på vikingmuseet. 

I hele juni, juli og til og med 15. august er museet åpent 9 timer - 7 dager i uka

​I sommermånedene juni og juli og i starten av august er det full fres på museet. Vi har åpent hver dag mellom kl. 1000 - 1900, i tillegg til at det er mulig å melde seg på et vikinggilde på kvelden. 

Hva skjer på vikingmuseet i sommer?

​Høvdinghuset er åpent og mange håndverkere er på jobb. Stig inn og kjenn lukten av tjære og bål. Studer håndverk og arkitektur. Du kan også nyte vikingenes varme lunsj, en velsmakende suppe, i Høvdinghuset. Denne selges hver dag om sommeren (unntatt festivaldagene) i eller utenforHøvdinghuset. 

Utstillingene, med unike funn, er åpne. Audioguider forteller deg historien (ta med smarttelefonen din). Filmen "Drømmen om Borg" vises hvert 20. minutt, hele dagen. 

Ved vikingskipshavna ligger vikingskipet. Bli med og seil og ro mellom kl 1200 - 1830. Små barn kan forsøke seg på runderidning på de snille nordlandshestene. Smeden er på jobb i smia, du kan skyte med pil og bue, kaste øks og leke vikingleker. 

 Vikinggilde hver kveld

Har du lyst til å prøve en annerledes måltidsopplevelse? Delta på vikinggilde med god mat og underholdning. Inngangsbillett til museet er inkludert og besøkes i forkant av gildet. 

Museets utstillinger og høvdinghuset er åpent for gjester som vil delta på vikinggilde hver kveld.
D
eltakelse må være forhåndsbestilt (senest kl. 1200 samme dag).
Her finner du informasjon om vikinggilde som individuelle gjester kan delta på.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Kveldsprogram: Eldrim (fredag 9. august)
Vikingskipet Lofotr skal få ny rigg (ons 29. mai -...

Lignende Artikler

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: vikingmuseet@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no