Åpningstider mai 2019 - alle dager, kl. 1000-1700

Foto: Kjell Ove Storvik/Lofotr Vikingmuseum

I mai måned øker åpningstidene og Lofotr Vikingmuseum er åpent fra mandag til søndag hver uke. I tillegg er det vår i lufta og dyrene begynner gradvis å komme ut på beite og nye vikinger ankommer museet.

I mai er museet åpent 7 timer - 7 dager i uka

Minner på at mai måned (01.05-31.05) har egne åpningstider som skiller seg fra både april og juni. Vi har åpent tre timer lengre per dag, pluss søndager, og er dermed åpen hver dag! Vi holder også åpent helligdager som 1. mai, 17. mai og 30. mai. Vær obs: 1. juni skifter åpningstidene på nytt. Her finner du alle åpningstider.

Mai er en lys og fin tid i Lofoten, mot slutten av måneden starter også midnattssola sin sesong. ​

Hva skjer på museet i mai?

De arkeologiske utstillingene, museumsbutikken og det rekonstruerte høvdinghuset er åpne. Dyrene begynner å slippes på beite. Nye håndverkere kommer. Vikingskipet kommer på vannet og rigges i stand. Siste vikingtreff innendørs i langhuset før sommeren. Andre ting skjer kanskje også. Les mer om mai i årshjulet her!

Vikinggilde hver kveld

I tillegg er museets utstillinger og høvdinghuset åpent for gjester som vil delta på vikinggilde hver kveld. Museet åpner da kl. 1830 og deltakelse må være forhåndsbestilt (senest kl. 1200 samme dag). Her finner du informasjon om vikinggilde som individuelle kan delta på.

Vikingskipet Lofotr skal få ny rigg (ons 29. mai -...
Barnas vikinglørdag 27. april: Bokmerke

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://lofotr.no/

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: booking@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no