1. desember

Design: God Strek. Foto: Kjell Ove Storvik, Lofotr Vikingmuseum

Dagens kalenderluke! I dag kan du vinne familie-årskort for 2020 til Lofotr Vikingmusem. 

Hvordan delta: Dagens spørsmål finner du i videoen under. Avgi ditt svar i form av "A", B" eller "C" i dagens julekalenderinnlegg på Facebook-siden vår. Svar kan avgis inntil midnatt på dagens dato. Vinneren trekkes neste dag.


Snart jubileum

I 2020 er det 25 år siden museet åpnet. Dette vil vi feire med en rekke arrangementer i løpet av jubileumsåret 2020. Vi lover at det blir noe for barna, for voksne og for ungdommene. På denne siden (link kommer) presenterer vi etterhvert hva som skal skje gjennom året – følg oss, og så håper vi at akkurat DU vil feire sammen med oss!

Dagens premie

Årskort 2020 for familie
Med årskort i hånden kan du besøke museet så ofte du vil, hele året. Årskortet gir deg faktisk også fordeler ved flere andre museer. Årskort for familie gjelder for inntil 2 voksne og inntil 3 barn (barn under 6 år kommer gratis inn).

Årskortet er personlig og gjelder for inngang i museets ordinære åpningstider. Det kan være at særskilte arrangementer ikke gir gratis inngang. Det kan også være at årskortet gir fordeler ved enkelte arrangementer. 

Trekning og vinner

Alle korrekte svarbidrag blir registrert og en tilfeldig vinner trekkes dagen etter konkurransen. Hver person kan kun avgi svar en gang per dag – og har én sjanse til å vinne per dag.

Vinneren blir annonsert i kommentarfelt på Facebook.

Premiene sendes fortløpende. Premiene etter 20. desember sendes over nyttår.


Regler og betingelser

Lofotr Vikingmuseums julekalender arrangeres fra og med 1. desember til og med 25. desember. Ja, det stemmer - 25 luker!

Dagens luke publiseres kl. 08.00 hver morgen på www.lofotr.no og Lofotr Vikingmuseum sin Facebookside.

Ved deltakelse anses disse konkurranseregler for å være lest og akseptert.

Hvem kan delta?
Privatpersoner over 13 år med fast adresse i Norge. Deltakelsen er gratis. Personer som jobber ved Lofotr Vikingmuseum har ikke lov til å delta.

Premier
Lofotr kårer én vinner hver dag fra og med 1. desember 2019 til og med 25. desember 2019.

Premiene er varer som du kan finne i vår museumsbutikk eller opplevelser ved museet: sitteunderlag, reinskinn, smykker, årskort, inngangsbilletter, og mye mer.

Ved gevinst
Ved gevinst vil vinneren motta en melding på Facebook fra Lofotr Vikingmuseum. For at det skal være mulig for Lofotr å sende premien til vinneren må man oppgi fullstendige kontaktopplysninger. Opplysninger må registreres i løpet av ti virkedager etter gevinst.

Personvern
For å delta i konkurransen må du registrere deg med navn. Dette skjer når du avgir svar på vår Facebookside. Navnet ditt vil vises for andre som besøker siden. Vinnere av konkurransen vil måtte opplyse om kontaktopplysninger for at Lofotr skal kunne sende premien. Dine personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen og behandlingen skjer i tråd med reglene i personopplysningsloven.

Øvrige bestemmelser
Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden vil automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltakelse. 

30. november: Førjulsalg i museumsbutikken
Barnas vikinglørdag 21. desember: Fortellerstund

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://lofotr.no/

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: booking@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no