Hva skjer i august 2020

Hva skjer i august 2020

I august er sommersesongen i Lofoten på hell, men vikingene på Borg byr forstatt på flere aktiviteter. Det vil også foregå vikingleker, turer med vikingskipet og utekafe i Vikinghavna nesten ut august, og vikingenes varme lunsj foregår til midten av måneden.

Hva skjer hos vikingene i august?

0
 Advanced issue found
 

I disse dager er det stadig endringer av våre tilbud på museet, siste informasjon om aktiviteter publiseres alltid først på forsiden vår. Siste informasjon om sommerens aktiviteter finner du her. Les gjerne også våre COVID-19 forholdsregler før ditt besøk. Takk for ditt samarbeid. 

Åpningstider finner du her. (alltid oppdatert med siste informasjon!)
Besøk utenfor åpningstid kan forhåndsbestilles (grupper). Kontakt booking. 

Arkeologisk utstilling, film og Høvdinghuset er åpne.
Ta med deg smarttelefonen din og lytt deg gjennom de fine funnene som er utstilt. (NB! Vi kan dessverre ikke låne ut utstyr av smittevernhensyn - ta gjerne med eget headset)
Bædi og Børdi, barnas reiseguider i Norge er klare til innsats på Vikingmuseet!
Vikinggilde hver kveld for individuelle (forhåndsbestilles) kl. 1830 – 2100. (ikke tilgjengelig for øyeblikket)
Museumsbutikken har åpent i museets åpningstid.
Museumskafeen er åpen i museets åpningstid.


Det er stor aktivitet og mye som foregår i sommermånedene. Håndverkerne demonstrerer sine ferdigheter - og du er selvsagt velkommen til å slå av en prat! Du kan forsøke deg på vikingleker, seile- og ro vikingskip, dyra på gården er ute på de store uteområdene. Både voksne og barn finner mye moro ved museet.

15. juni - 30. august:
Ekstra aktiviteter: skyt med pil og bue, kast øks og hestesko. Aktivitetene foregår på aktivitetsområdene i Vikingskipshavna, hvor det er et fint miljø med flere rekonstruerte bygninger.
Rebusløp for barn: Lokes lure runesti
Skjeltersjåen kafe ved Vikingskipshavna er åpen.

15. juni - 16. august: 
Nyt vikingenes varme lunsj i Høvdinghuset. (NB! Serveres ikke under vikingfestivalen 5.-9.august. I stedet kan man kjøpe "Dagens vikingrett" i Skjelterskjåen kafe på festivalområdet i denne perioden).

1. juli - 16. august:
Vikingskipet Vargfotr er klart til seil- og roturer med museets gjester. Fra 17. august ligger skipet til kai i Vikingskipshavna.

5. august - 9. august 2020: 
100-150 vikinger - marked - aktiviteter - forestillinger med musikk og teater, lek og konkurranser 5 dager til ende! Les mer om Vikingfestivalen. (VIKINGFESTIVAL 2020 - AVLYST)

Vi minner om at 2020 er et jubileumsår for Lofotr Vikingmuseum. Samleside for å følge med på alle ekstra arrangementer finner du her.

Hva skjer i september 2020
Hva skjer i juli 2020

Lignende Artikler

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://lofotr.no/