Åpningstider vinter og vår 2021

Åpningstider vinter og vår 2021

Åpent i forbindelse med vinterferie samt påske. For april og mai vil åpningstidene offentliggjøres så snart vi har dem klare. Grupper kan alltid bestille besøk, innenfor og utenfor ordinær åpningstid. 

På grunn av Covid-19 er det usikkert når museet har åpent utover vinteren og våren. Vi forholder oss hele tiden til myndighetenes pålegg og anbefalinger samt våre egne vurderinger av hvorvidt vi kan klare å holde åpent eller ikke. Vi takker for din forståelse i denne vanskelige situasjonen. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om åpningstider eller ønsker å vurdere en bestilling for gruppe.


NB: Endringer i program og planlagt åpningstid grunnet situasjonen med korona kan forekomme. Takk for forståelsen. 

Les gjerne om våre tiltak for smittevern før ditt besøk. For best mulig opplevelse av vår audioguide-utstilling anbefaler vi at du har med egen smarttelefon og hodetelefoner - vi kan dessverre ikke låne ut utstyr i disse dager av hensyn til smittevern. 

Grupper kan bestille vikingmåltider ved å kontakte vårThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Grupper kan forhåndsbestille for alle dager for besøk utenom åpningstider. 

Opening hours winter holidays 2021
Cultural award 2020

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://lofotr.no/

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: booking@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no